Sten. The Man.

Daar zijn we weer hoor :). Terug van weggeweest. Jullie hebben ons vast gemist!! Eens in de zoveel tijd zullen wij jullie een gezellig interview voorschotelen. Om de tijd te doden als je op de trein wacht, tijdens een bakkie thee in het zonnetje op je balkon, op een regenachtige dinsdagavond wanneer je denkt: wat moet ik in hemelsnaam nu doen? Jahoor, pak je laptopje er dan maar bij en lees de avonturen van onze mede-VELOers!

Dan nu. Nummer 1. We vonden dat het tijd was geworden om iemand te interviewen die veel achter de schermen regelt voor onze club...

Lees meer...

Column: Westlandse Sportprijzen

Vorige week dinsdag vond de uitreiking plaats van de Westlandse Sportprijzen. Net als afgelopen jaar was als locatie gekozen voor het Westlandse theater de Naald. Meer dan 500 belangstellenden waren afgekomen op dit evenement. Onder de aanwezigen bevonden zich uiteraard heel veel sporters, vaak vergezeld van hun ouders. Ook veel bestuurders, trainers en vrijwilligers, actief in een van de vele verenigingen die het Westland rijk is, hebben de weg naar de Naald weten te vinden. Verschillende categorieën sporters werden onderscheiden.
De kern Wateringen en VELO waren rijk vertegenwoordigd bij de genomineerden. Het team van VELO Badminton was wederom genomineerd als Sportploeg van het jaar. Gezien het binnenhalen van het landskampioenschap en de nationale beker wekt dat ook geen verwondering. Helaas ging de titel dit jaar naar een ander team (Elite en Beloften van de wielervereniging Westland Wil Vooruit).

Lees meer...