VriendenLoterij vervult hartenwens Kees Bouwmeester uit Wateringen

Amsterdam, 19 juni 2018 – Een grote verrassing van de VriendenLoterij voor Kees Bouwmeester uit Wateringen. Kees is al dertig jaar een bijzondere vrijwilliger bij sportvereniging VELO, waar hij bijna elke dag te vinden is. De club wilde hem eens flink in het zonnetje zetten en deed een aanvraag voor een nieuwe tuinset inclusief energiezuinige verlichting bij het VriendenFonds van de VriendenLoterij.

Lees meer...

Geslaagde 5e editie van het VELO bedrijventoernooi

Afgelopen vrijdagavond 18 mei was het weer zover: het jaarlijkse bedrijventoernooi werd weer georganiseerd in de VELO-hal. Met een bezetting van 18 enthousiaste en gedreven teams was het een gezellige en geslaagde avond met als eindwinnaar het team van Afvalfonds verpakkingen.

Lees meer...

Het eerste toernooitje van 2017

Ja, daar was ie weer, ons onderlinge toernooi voor de recreanten van de 2 avonden en de 2 ochtenden. Woensdag 18 januari gingen 48 spelers en speelsters, verdeeld over 3 groepen, de sportieve strijd om in 6, 7 of 8 rondes zoveel mogelijk partijtjes te winnen. Bij dit toernooitje is eigenlijk iedereen winnaar, want het gaat om het meedoen en het plezier daarin. Iedere 8 minuten is het wel even zaak om puntjes verzamelen, om daarna de scores te noteren, even snel met elkaar bij te praten, een nieuwe kaart te trekken, en de nieuwe posities in te nemen. Naast de veren-shuttle groep (A) waren de andere spelers verdeeld over een mannen (B)- en een vrouwenpoule (C), waarbij in de laatstgenoemde groep ook de speelsters uit de trainingsgroep van Karel (D) meespeelden. In de kantine was er na afloop de “after-party” met prijsjes voor de nummers 1 en 2, hapjes en drankjes. Als organisatie (Eugenie en Koos) kijken we, net als de deelnemers, terug op een geslaagde avond.

Lees meer...

Westlandtoernooi in weekend 4 en 5 juni

Aan het eind van het seizoen hebben we naast ons eigen clubtoernooi nog een toetje, het Westlandtoernooi voor seniorspelers van de Westlandse clubs. In het weekend van 4 en 5 juni wordt het toernooi dit jaar georganiseerd door BV Honselersdijk, dus lekker dicht bij. Dus zet de datum alvast in je agenda!

Lees meer...

Diny van Winden 80 jaar

Op donderdag 29 april vierde Diny van Winden voor de donderdagochtendgroep haar 80ste verjaardag. In 1984 begon haar badmintoncarrière, toen nog maar 46 jaar jong. Het is een goede traditie dat er bij het achtste kruisje een taart wordt aangesneden, die haar door voorzitter Cock Diemel en bestuurslid Koos Batist werd aangeboden. Met de koffie werd de taart aangesneden en verdeeld onder de andere dames en heren van de donderdaggroep en enige leeftijdsgenoten, die ook lang deel uitmaakten van deze groep.

Lees meer...

Onderling toernooi van de dinsdagochtend-recreanten

Op dinsdag 1 november is er door de dinsdagochtend-recreanten een onderling toernooi gehouden. Deze werd georganiseerd door de leiding van de dinsdagochtend; Wil Zuijderwijk en Joke van den Bos. De groep werd verdeeld in vier speelklassen, zodat een ieder min of meer speelde tegen gelijkwaardige tegenstanders. Hierdoor zijn het spannende wedstrijden geworden. Bij de koffie was er wat extra’s om het evenement luister bij te zetten. Al met al was het een geslaagd en gezellig toernooi. Met de volgende prijswinnaars die de eeuwige roem verworven:
Poule A1: Heidi de Graaf
Poule A2: Nico Kouwenhoven
Poule B1: Cock Hofstede
Poule B2: Marianne Ditewig

De badmintonners van team 9 kampioen in de vierde klasse

Team 9 van VELO Badminton is afgelopen weekend tijdens de laatste competitiewedstrijd kampioen geworden in de vierde klasse van de seniorencompetitie. Voor de laatste wedstrijd moesten ze naar Schiedam en deze werd met 6-2 gewonnen.

Lees meer...

Recreanten ook in 2018 in topvorm

De recreanten streden weer dat het een lieve lust was. Woensdagavond 24 januari, bijna twee uur lang waren alle twaalf banen van hal 1 in bezit van de VELO recreanten, sommige nog maar een paar maanden lid, andere met een lange staat van dienst. Ons Nieuwjaarstoernooi is er voor leden van de twee avondgroepen én de twee ochtendgroepen, een mooie kans om eens tegen ander te spelen.

Lees meer...

Gebruik van strippenkaarten bij VELO Badminton

Het is bij VELO Badminton mogelijk om te spelen door middel van de aanschaf van een strippenkaart. Er is een strippenkaart voor 5x spelen, en er is een strippenkaart voor 10x spelen.

Een strippenkaart geeft de mogelijkheid om te spelen op de ochtenden en avonden van de senioren-recreanten. Deze zijn op de volgende dagen en tijden:
- Dinsdagochtend van 09.00 tot 11.30 uur
- Woensdagavond van 19.30 tot 22.00 uur
- Donderdagochtend van 09.00 tot 11.30 uur
- Vrijdagavond van 20.30 tot 23.00 uur

Een strippenkaart van 5x spelen kost € 30,-
Een strippenkaart van 10x spelen kost € 55,-

Lees meer...

Volop winnaars bij nieuwjaarstoernooitje 2016

Afgelopen woensdagavond (20-1) stond in het teken van het onderlinge recreantentoernooi, met leden van de twee avonden en de twee ochtenden. De opkomst was met 54 deelnemers voldoende voor een bezetting op alle 12 badmintonbanen. De deelnemers werden in 3 grote groepen verdeeld, van ongeveer 18 spelers.

Lees meer...

Gezellig paastoernooi op de dinsdagochtend

Dinsdag 11 april j.l. was er voor de recreanten van de dinsdagochtend een paastoernooi.
Het was gezellig en goed georganiseerd door Wil Zuijderwijk Joke van den Bos.

De uitslag:
Eerst plaats Pieter Houwelingen 144 punten.
Tweede plaats Hannie de Lijster 143 punten
Derde plaats Guus Maassen 141 punten