Nieuwe jeugdtrainer VELO jeugd

Even voorstellen:

Hierbij wil ik mij voorstellen als jullie nieuwe badmintontrainer.

Mijn naam is Henk Kruik en ik ben getrouwd met Margreet en samen hebben wij 2 jongens Raymond en Rémi.

Lees meer...

Nieuws VELO Jeugdselectie

Volgend seizoen zal een ”oude bekende” uit het VELO nest als trainer van de jeugdselectie zijn herintrede doen.

Dennis Tjin Asjoe heeft besloten, om zijn werkzaamheden voor de club weer op te pakken.
Na een tussenjaar en uitstap naar elders en daarnaast veel uren aan werk, is de tijd nu rijp om weer met jeugd in Wateringen aan de slag te gaan.

Lees meer...

Le Credit Sportif VELO promoot de badmintonsport onder de jeugd

Op vrijdag 23 maart is Le Credit Sportif VELO gestart met introductielessen badminton op zeven basisscholen in Wateringen, Poeldijk en Den Haag. Leerlingen van basisschool De Gantel uit Den Haag hebben, onder leiding van selectiespelers van VELO, kennis gemaakt met de eerste beginselen van de badmintonsport. De komende weken worden er op alle deelnemende scholen meerdere clinics verzorgd. Doel van de clinics is om de deelnemers te laten beleven hoe leuk, intensief en veelzijdig badminton is!

Lees meer...

CLINICS tijdens VDI

Zin in een leuke/leerzame clinic en daarnaast ook toegang tot het internationale top toernooi Victor Dutch International voor maar €5,-? Schrijf je dan snel in voor 8 april!

Lees meer...

RJC slottoernooi bij VELO!

28 en 29 april vindt het slottoernooi van het Regio Jeugd Circuit weer plaats in onze eigen VELO hal.

Na vijf spannende voorafgaande toernooien in de Regio ( bij DKC, MIX, Delft, BCRS en TFS) kunnen dus na ons toernooi de uiteindelijke winnaar(s) hun prijzen komen ophalen. Alle ranglijsten kun je vinden op: http://www.regiojeugdcircuit.nl/ranglijst-overzicht .

Lees meer...

VELO Winnaars RJK

Afgelopen zaterdag waren de "Regionale Junioren Kampioenschappen Zuid-West 2018" in Spijkenisse.
Van VELO deden een groot aantal jeugdtalenten mee.
Dat onze jeugdopleiding goed is blijkt wel uit dat ze allemaal in de prijzen vielen.

Lees meer...

Westland jeugdtoernooi 2017

Op zaterdag 25 november wordt weer het jaarlijkse Westland Jeugdtoernooi georganiseerd.
VELO hoort bij de negen Westlandse clubs die aan dit toernooi mogen meedoen.

Ieder jeugdlid (6 tot en met 18 jaar) is welkom, van een beginnende tot en ervaren speler. Je kunt je inschrijven in 1 of 2 onderdelen (single en jongens- of meisjesdubbel).

Lees meer...

Deelname junior master cup VELO jeugd

Dit jaar wordt voor de 6e keer de Junior Master Cup gehouden op zaterdag 14 oktober 2017 tijdens de Yonex Dutch Open in Topsportcentrum Almere.
Daarin komen de jeugdspelers tegen elkaar uit die in het seizoen 2016-2017 1e zijn geworden in het Junior Master toernooi circuit (serie van 10 toernooien door heel Nederland) en degene die 1e zijn geworden op het Junior Master Finale toernooi.

Lees meer...

Start van de GROTE CLUBACTIE

Zaterdag 16 september start de landelijke actie om extra geld in te zamelen voor de club. Ook VELO Badminton doet daar aan mee. De jeugd draagt daarmee een steentje bij aan alle kosten die jaarlijks terugkomen voor materialen en onderhoud bijvoorbeeld.
Ieder jaar weer weten ze een aardig bedrag binnen te halen.
Jochem van Gelder en Stan van den Dobbelsteen vormen samen het Grote Clubactie Actieteam en geven op hun site nog meer tips, hoe je bijvoorbeeld het best aan kunt bellen bij de mensen of hoe verkoop je zoveel mogelijk loten. Kijk eens op hun vlogs:
https://actieteam.clubactie.nl/alle-vlogs

Lees meer...

Kampthema VELO Jeugdkamp 2017

Lieve kampkids en ouders,

 

Het is bijna zover! Over precies 1 maand vertrekken wij naar Oosterhout voor een overgetelijke week VELO Jeugdkamp. Hoog tijd voor weer een nieuw nieuwtje en dat is dit keer het langverwachte kampthema! Zoals de meeste van jullie al weten is het thema de rode draad gedurende de week, met spellen en activiteiten hierop gebaseerd of aangepast. Het thema van dit jaar is: KONA HONUA! Nu zegt dit jullie waarschijnlijk helemaal niks en dat is stiekem ook onze bedoeling! Wat het precies inhoudt krijgen jullie op het kamp zelf te horen. Speculeren mag tot die tijd natuurlijk altijd en als jullie de betekenis denken te weten, kunnen jullie dat als reactie op facebook of instagram achterlaten! We kijken er naar uit! 

Groetjes,

De kampleiding (Dave, Sten, Jim, Tomas, Jim, Myke, Marleen, Marit en Emma)