Winnaars VELO RSK Zuid-West 2017

Afgelopen weekend heeft wederom een behoorlijke groep VELO spelers deelgenomen aan de RTC Regio Senioren Kampioenschappen Zuid-West 2017 in Spijkenisse.
Er werd volop gestreden. Er werd gewonnen, verlies geleden, bijgekletst en gecoached. Vaak zag je een lach, soms was er pijn, kortom een toernooi-weekend zoals ze vaker voorkomen, met een overvolle lange 1e dag en een tweede dag voor de halve-, en finales.

Lees meer...

Meedoen met regiocompetitie 2017-2018?

Wil je volgend seizoen meedoen aan de senioren competitie, die loopt van september 2017 tot en met januari 2018, geef je dan snel op. Omdat we eind april moeten opgeven met hoeveel teams we de competitie ingaan.

We gaan er vanuit dat de meeste regioteams (vanaf team 10, en inclusief de herenteams) in dezelfde samenstelling zullen blijven. Indien je hier verandering in wilt zien, kun je dat kenbaar maken aan de competitieleider. Mocht je willen stoppen met competitie geef dat dan ook tijdig door.

Jeugdspelers, nieuwkomers en recreanten die graag de regiocompetitie willen proberen kunnen zich opgeven bij ondergetekenden. Je kunt je individueel opgeven maar ook als team. Ook willen we een beroep doen aan oudere jeugdspelers die de uitdaging willen aangaan om in deze mooie competitie hun debuut te willen maken.
Voor de recreanten (die ook het enkelspel willen spelen) is enige seizoenen terug de 7e klasse ingesteld. In de regiovergadering is afgesproken dat géén hele jeugdteams zullen laten spelen, omdat dit beter aansluit bij andere teams die wel volledig uit volwassenen bestaat.

Lees meer...

VELO badminton bedrijventoernooi 2017(helaas VOL)

Beste badminton fanaten,

Bij dezen willen wij aankondigen dat er dit jaar voor de vierde maal een bedrijventoernooi wordt georganiseerd. Op vrijdagavond 12 mei 2017 zal dit toernooi plaats vinden vanaf 19.30 uur. Tijdens dit toernooi wordt er gespeeld voor de teambuilding, het plezier en natuurlijk de beker met de daarbij behorende roem. Als het bedrijf zich wil inschrijven moet er voldaan worden aan een aantal vereisten welke in de hieronder genoemde reglementen staan. Helaas zijn er al 27 inschrijvingen, dit betekent dat er GEEN teams meer ingeschreven kunnen worden en dat het VOL zit.

Lees meer...

Felicitaties voor Team 12: kampioen!

Zaterdag, 28 januari is team 12 kampioen geworden in de zevende klasse regiocompetitie. Het was de laatste wedstrijd. Vooraf was al duidelijk dat het team het kampioenschap bijna niet meer kon ontgaan. Zij stonden 7, respectievelijk 8 punten voor op de nummers 2, en 3 met nog één wedstrijd te spelen. De verschillen zijn zo gebleven. De drie bovenste teams in de competitie hebben alle drie hun laatste wedstrijd met 5-3 gewonnen. Geeft ook aan dat er weinig niveau verschil is tussen de teams onderling in deze competitie. Jammer dat op deze heugelijke dag het teamlid Lars Spaans er niet bij kon zijn, omdat hij zaterdag op weg was naar zijn wintersportbestemming.

Lees meer...

Inschrijving westlandtoernooi is open

Het Westland toernooi wordt dit jaar op zaterdag 11 februari 2017 als ééndagstoernooi gespeeld in de Sportcentrum De Pijl, Bachlaan 1 Naaldwijk.
Hopelijk doen er veel VELO-spelers mee, deelname is immers mogelijk voor spelers vanaf de 3de divisie, en ook voor recreanten(team)spelers is de D-groep een aanrader.

Inschrijven kan via toernooi.nl, met de volgende link:
https://badmintonnederland.toernooi.nl/sport/tournament.aspx?id=52896C32-8B45-45F0-9985-84C16893CF26

 

Lees meer...

Van Zundert VELO naar finaledag van de Carlton GT Cup

Aanstaande zaterdag 21 mei wordt de finaledag van de Carlton GT Cup gehouden. Landskampioen Van Zundert VELO heeft zich geplaatst voor de finaledag samen met zeven andere teams. Team 2, 3 en 5 van VELO badminton hebben zich niet weten te plaatsen.

Lees meer...

De inschrijving voor het Westland toernooi is open

Beste VELO badmintonners,
 
Het Westland toernooi is (alleen) toegankelijk voor de leden van de Westlandse clubs die tot de WBF (Westlandse Badminton Federatie) behoren. Op zaterdag 4 juni is het toernooi voor de A en B klasses, op zondag 5 juni voor de C en de D klasse. De procedure is als vorig jaar, je kunt voor 2 onderdelen inschrijven. Het zou mooi zijn als we in alle klasses met veel VELO-spelers aanwezig zijn.
Lees meer...

VELO badminton team 4 kampioen in de derde divisie

Wateringen, 10 januari – Team 4 van VELO badminton komt dit seizoen uit in de derde divisie van de bondscompetitie en is dit weekend kampioen geworden. Met nog twee wedstrijden te spelen kunnen zij niet meer ingehaald worden.

Lees meer...