Le Credit Sportif VELO start Kampioenspoule met wisselend succes

Het eerste team van Le Credit Sportif VELO speelde een dubbelweekend. Op zaterdagavond ging de thuiswedstrijd tegen het Haagse DKC pijnlijk met 2-6 verloren. Een dag later herstelde het team zich van deze nederlaag door in Hoorn de uitwedstrijd tegen Hoornse BV met 6-2 te winnen. Hierdoor staat het team uit Wateringen op de 3e plaats in de Kampioenspoule. De achterstand op koploper DKC bedraagt, met een wedstrijd minder gespeeld, 6 punten.

Lees meer...

Le Credit Sportif VELO komend weekend van start in de kampioenspoule

Zaterdag 8 december speelt Le Credit Sportif VELO de eerste wedstrijd thuis tegen het Haagse DKC. Een dag later staat ook de eerste uitwedstrijd op het programma tegen Hoornse BV. Hiermee kan het team uit Wateringen direct flink aan de bak, om de goede uitgangspositie in de kampioenspoule een goed vervolg te geven.

Lees meer...

Le Credit Sportif VELO als koploper naar de Kampioenspoule

Het eerste team van Le Credit Sportif VELO is definitief als eerste geëindigd in de eerste fase van de Eredivisie badminton. In de laatste speelronde van fase 1 is in Amstelveen met 4-4 gelijk gespeeld tegen Van Zijderveld. Hiermee is VELO als eerste geplaatst voor de kampioenspoule. Samen met AviAir Almere, Duinwijck, DKC en Hoornse BV gaat het team uit Wateringen strijden om het landskampioenschap badminton.

Lees meer...

Le Credit Sportif VELO verslaat Smashing met grote cijfers

Door een overtuigende 7-1 overwinning is Le Credit Sportif VELO zo goed als zeker van de eerste plaats in fase 1 van de Eredivisie. Komend weekend, als de laatste speelronde van het eerste deel van de competitie op het programma staat, heeft het team uit Wateringen aan 2 punten genoeg om de eerste plek definitief zeker te stellen. In Amstelveen is Van Zijderveld op zaterdagavond de tegenstander.

Lees meer...

Le Credit Sportif VELO wint topper tegen Duinwijck

In de prachtige, gloednieuwe GIRO-hal van Duinwijck is de topper van Le Credit Sportif VELO tegen Duinwijck in een 5-3 overwinning voor de Wateringers geëindigd. Koploper VELO heeft daarmee de voorsprong op de concurrent vergroot naar vier punten. Met nog twee wedstrijden te gaan in de eerste fase van de competitie heeft VELO een goede uitgangspositie om als nummer 1 aan fase twee van de Eredivisie te mogen starten.

Lees meer...

Le Credit Sportif VELO pakt de koppositie in de Eredivisie badminton

In een goed gevulde VELO-hal heeft Le Credit Sportif VELO zaterdagavond een overtuigende 8-0 overwinning behaald tegen, een door blessures geteisterd, TFS Barendrecht. Hiermee voldeed het eerste team van VELO, ondanks de afwezigheid van Alex Vlaar, aan de vooraf gestelde doelstelling om zoveel mogelijk punten in Wateringen te houden. Met dit resultaat staat Le Credit Sportif VELO alleen aan kop in de Nederlandse Eredivisie. Het Haarlemse BC Duinwijck volgt op 2 punten.

Lees meer...

Le Credit Sportif VELO te sterk voor zowel DKC als BC Amersfoort

Afgelopen weekend stond een dubbele speelronde in de Eredivisie badminton op het programma. Op zaterdagavond is Le Credit Sportif VELO ijzersterk van start gegaan in de derby tegen het Haagse DKC. Een zeer gemotiveerd team versloeg de concurrent met 3-5. Een dag later was BC Amersfoort in de eigen VELO-hal de tegenstander. Het goede gevoel van zaterdag is meegenomen getuige de 6-2 overwinning. Hiermee staat Le Credit Sportif VELO, samen met BC Duinwijck, gedeeld 1e in de Eredivisie badminton.

Lees meer...

Le Credit Sportif VELO haalt ruime zege op Goldinvestment Roosterse BC

De eerste thuisoverwinning van Le Credit Sportif VELO is een feit. In een rustige VELO-hal is Goldinvestment Roosterse BC met 6-2 verslagen. Door dit goede resultaat blijft het team uit Wateringen boven in meedraaien in de Eredivisie badminton. Le Credit Sportif VELO staat momenteel, achter het Haarlemse Duinwijck, op een gedeelde 2e plaats met Hoornse BV.

Lees meer...

Le Credit Sportif VELO speelt gelijkt tegen Hoornse BV

De badmintonners van Le Credit Sportif VELO hebben in de 2e speelronde met 4-4 gelijkgespeeld tegen Hoornse BV. Op papier beloofde de wedstrijd tussen de nummer 1 en 2 van ranglijst vol spanning te zitten en dat bleek ook op de baan het geval. Ongeveer 75 toeschouwers waren getuige van spannend wedstrijden, bij vlagen prachtig spel en uiteindelijk dus de puntendeling.

Lees meer...

VELO Badminton en Actief & Gezond Fysiotherapie

hebben gisteren tijdens de start van de Eredivisie hun voorgenomen samenwerking bekrachtigd. 

Middels het ondertekenen van de overeenkomst onderstreepten voorzitter Cock Diemel en Carmen Bartman deze intentie op officiële wijze.

Actief & Gezond Fysio (specialist op het gebied van sportklachten) staat op wedstrijddagen klaar voor Team1 met professionele begeleiding. Daarnaast kunnen VELO leden elke werkdag bij hen terecht voor een afspraak mocht dit nodig zijn. Andere activiteiten die zij kunnen bieden zijn het geven van advies omtrent blessure preventie, het maken van bewegingsanalyses en/of fittesten en schema’s voor fysieke prestatieverbetering.

Lees meer...

Le Credit Sportif VELO overtuigend van start in de Eredivisie badminton

In de sfeervolle sporthal Hoge Veld in Den Haag heeft het eerste team van Le Credit Sportif VELO met 6-2 gewonnen van AviAir Almere. Daarmee staat het team uit Wateringen op de 2e plaats in de Eredivisie. Opvallend was de overwinning van Dorien Lups tegen Manon Sibbald. In een zeer sterke wedstrijd was Dorien in 3e sets te sterk voor haar angstgegner. Na een serie nederlagen betekent deze overwinning een belangrijke doorbraak: ‘een goede start van het seizoen, dit smaakt naar meer!’, aldus een dolblije Dorien Lups.

Lees meer...