Clubshirts...

Tot onze grote spijt moeten wij melden dat de bestelde shirts die binnen kwamen, zijn afgekeurd.

Helaas voldeed de levering niet aan hetgeen VELO Badminton besteld had. Uiteindelijk verschilde het nieuwe shirt op zoveel punten van wat besteld was, dat ons niets anders restte dan de partij af te keuren.

Lees meer...

Potgrondactie

Beste leden en ouders van jeugdleden,

Zoals we in januari hebben aangekondigd, starten we volgende week met de Tuinaarde/Potgrond verkoopactie voor VELO Badminton. 

Lees meer...

DANK Voor uw stem!

Totaal deden er dit jaar 253 clubs mee, zijn er mede door u als één van de 8400 stemmers 42.000 stemmen uitgebracht en is er onderling €125.000,- uit de RABObank pot verdeeld in de Westlandse clubkascampagne. Vanavond heeft VELO Badminton tijdens de feestelijke slotavond een fraaie cheque binnengesleept doordat u als RABOlid gestemd heeft op VELO Badminton.

Lees meer...

Rabobank Clubkas Campagne

Bent u lid van de Rabobank?
Steun dan de coolste en snelste racketsport: badminton!!

VELO Badminton acteert al jaren met zowel jeugd, recreanten als selectiespelers in de volle breedte op club-, en regio niveau, en op topsport niveau in de landelijke Bondscompetitie en Eredivisie.

Lees meer...

VELO EN VRIENDENLOTERIJ

Op zaterdag 30 september tussen 14.00 en 16.00 uur organiseren VELO Voetbal, Handbal en Badminton in samenwerking met de Vriendenloterij een nieuw spel op het terrein van VELO en wel:

“SPELD IN EEN HOOIBERG”

Hiermede zijn prachtige prijzen te winnen, waaronder voor diegene die één van de spelden vindt een televisie of een fiets.

Voor de kantine van VELO aan de Noordweg wordt een hooiberg opgebouwd van 6x6 en 3m hoog. Hierin bevinden zich de “spelden”.
De leden van VELO die ook deelnemer zijn bij de Vriendenloterij ontvangen een voucher thuis. Breng deze mee en u kunt meespelen.

Er is tevens muziek aanwezig om het geheel op te luisteren. Gedurende het spel kan iedereen gratis gebruik maken van een door de Vriendenloterij aangeboden barbecue.

Bent u nog geen deelnemer van de Vriendenloterij, dan kan dit alsnog ter plaatse geregeld worden en kunt u ook deelnemen aan het spel.