Le Credit Sportif VELO als koploper naar de Kampioenspoule

Het eerste team van Le Credit Sportif VELO is definitief als eerste geƫindigd in de eerste fase van de Eredivisie badminton. In de laatste speelronde van fase 1 is in Amstelveen met 4-4 gelijk gespeeld tegen Van Zijderveld. Hiermee is VELO als eerste geplaatst voor de kampioenspoule. Samen met AviAir Almere, Duinwijck, DKC en Hoornse BV gaat het team uit Wateringen strijden om het landskampioenschap badminton.

Lees meer...

Le Credit Sportif VELO verslaat Smashing met grote cijfers

Door een overtuigende 7-1 overwinning is Le Credit Sportif VELO zo goed als zeker van de eerste plaats in fase 1 van de Eredivisie. Komend weekend, als de laatste speelronde van het eerste deel van de competitie op het programma staat, heeft het team uit Wateringen aan 2 punten genoeg om de eerste plek definitief zeker te stellen. In Amstelveen is Van Zijderveld op zaterdagavond de tegenstander.

Lees meer...

Vriendenloterij bel-acties, Jazeker, volgende week al!!

De makkelijkste actie om veel geld te verdienen voor de club. Een jaarlijkse actie ook waar substantieel veel geld mee wordt opgehaald.

Afd. Badminton kan hier weer in meedelen, maar dan hebben we wel aanmelders nodig!! Maarliefst 50% van de inleg gaat naar de clubkas van de verschillende afdelingen.

HET GAAT ONS ALLEMAAL AAN ...

Als we geen 15 bellers hebben (3x 5 man of vrouw/avond) gaat ons aandeel naar de andere afdelingen binnen VELO.
Dat laten we toch niet gebeuren zeker?!

Daarom deze laatste oproep via datumprikker-link om het jullie makkelijk te maken jezelf op te geven

https://datumprikker.nl/pwx4kqtvr885sekp 

Vraag bekenden mee (18+) en doe het samen : )

Le Credit Sportif VELO wint topper tegen Duinwijck

In de prachtige, gloednieuwe GIRO-hal van Duinwijck is de topper van Le Credit Sportif VELO tegen Duinwijck in een 5-3 overwinning voor de Wateringers geƫindigd. Koploper VELO heeft daarmee de voorsprong op de concurrent vergroot naar vier punten. Met nog twee wedstrijden te gaan in de eerste fase van de competitie heeft VELO een goede uitgangspositie om als nummer 1 aan fase twee van de Eredivisie te mogen starten.

Lees meer...

Speculaaspoppenactie 2018

Het is weer zover, de Sint heeft goedkeuring gegeven om zijn speculaaspoppen door VELO badminton te laten verkopen. Vanaf maandag 15 oktober worden de formulieren voor de speculaaspoppenactie uitgedeeld en verspreid via mail.

Lees meer...