Dikke domper voor Le Credit Sportif VELO uit tegen DKC

Na een teleurstellende 1-7 nederlaag handhaaft het team uit Wateringen zich wel op de derde plaats in de kampioenspoule. Beiden teams waren erop uit om te scoren tegen de gemeentebuur. Diverse sets werden uiteindelijk nipt in het voordeel van DKC beslist. Beide teams misten vaste basisspelers en zetten o.a. hun oudere routiniers in, tot vermaak van het publiek.

Lees meer...

Le Credit Sportif VELO pakt zwaarbevochten overwinning tegen AviAir Almere

De eerste wedstrijd van 2019 is voor Le Credit Sportif VELO geƫindigd in een 3-5 overwinning tegen AviAir Almere. Door dit resultaat is de ploeg uit Wateringen geklommen naar plek drie in de kampioenspoule. Deze positie geeft aan het eind van de competitie recht op deelname aan de play-offs om het landskampioenschap.

Lees meer...

Le Credit Sportif VELO verliest ruim van Duinwijck

In sporthal Zuidhaghe in Den Haag heeft Le Credit Sportif VELO de tweede nederlaag in de Kampioenspoule moeten incasseren. Duinwijck was met 2-6 te sterk voor de Wateringers. Door deze nederlaag is Le Credit Sportif VELO gezakt naar 4e plaats in de Kampioenspoule. De achterstand op nummer 3 AviAir Almere, welke recht geeft op de play offs, betreft 1 punt.

Lees meer...

Le Credit Sportif VELO start Kampioenspoule met wisselend succes

Het eerste team van Le Credit Sportif VELO speelde een dubbelweekend. Op zaterdagavond ging de thuiswedstrijd tegen het Haagse DKC pijnlijk met 2-6 verloren. Een dag later herstelde het team zich van deze nederlaag door in Hoorn de uitwedstrijd tegen Hoornse BV met 6-2 te winnen. Hierdoor staat het team uit Wateringen op de 3e plaats in de Kampioenspoule. De achterstand op koploper DKC bedraagt, met een wedstrijd minder gespeeld, 6 punten.

Lees meer...

Le Credit Sportif VELO komend weekend van start in de kampioenspoule

Zaterdag 8 december speelt Le Credit Sportif VELO de eerste wedstrijd thuis tegen het Haagse DKC. Een dag later staat ook de eerste uitwedstrijd op het programma tegen Hoornse BV. Hiermee kan het team uit Wateringen direct flink aan de bak, om de goede uitgangspositie in de kampioenspoule een goed vervolg te geven.

Lees meer...